Login | Register


All times are UTC + 1 hour [ DST ]


It is currently Tue Jul 17, 2018 7:42 pm




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 7:53 pm 
Newcomer

Joined: Thu Apr 07, 2016 7:47 pm
Posts: 3
Hello there. I've tried out the updated romance mod (3.3) for the first time. I played through the older, non TOB version, and certainly, it was glorious, heart wrenching / warming and everything it is supposed to be.

No I tried to have another run. I made a clean install with BGT, Ascension, and also installed the Imoen ROmance Mod - as last of course.

But now that I have reached the SoA part of my run, I encounter a problem. NO dialogues trigger (CHateau Irenicus) and furthermore, after checking with Shadowkeeper, there are not ANY variables (ImoanRomance Active etc).

I've tried multiple re Installs, (setup-imoenromance.exe and imoenromance folder inside the same folder with the chitin.key) and followed all the instructions, reading through the entire forum trying to find a solution - futile attempts, alltogether.
I cant even force talk Imoen.

Should I perhaps start a new BG2 game instead of simply continiung my run with the known bgt transition from bg1 to bg2 ?

What can I do? I am a huge fan of this mod, and I really would love to spend the next evenings embracing it yet again.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 11:26 pm 
Priest(ess) of the Pink Mage

Joined: Tue Aug 05, 2014 5:06 am
Posts: 278
Hi,

BGT changes imoen's character file so it wasn't compatible with dialogues in Chateua irenicus.

I've made a change so its compatible, download the mod again and reinstall.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Fri Apr 08, 2016 7:10 am 
Newcomer

Joined: Thu Apr 07, 2016 7:47 pm
Posts: 3
Hi, thanks for the quick response.

The new download file contains no setup. exe. Only the ImoenRomance folder. should I use the old setup-imoenromance.exe?
It does say Version 3.5 as soon as I start the setup.exe. I guess thats a good thing?


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Fri Apr 08, 2016 7:22 am 
Newcomer

Joined: Thu Apr 07, 2016 7:47 pm
Posts: 3
It worked! By Lathander, you have my gratitude!


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 11:14 pm 
Newcomer
User avatar

Joined: Sat Apr 09, 2016 11:09 pm
Posts: 4
Location: Austria
Oh goody! I was planning to also use BGT for future games, so a big thanks :mrgreen: On a side note, any known issues with banter and flirtpack?


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Sun Apr 10, 2016 1:32 am 
Priest(ess) of the Pink Mage

Joined: Tue Aug 05, 2014 5:06 am
Posts: 278
Not that im aware of.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Sun Apr 10, 2016 4:06 am 
Newcomer
User avatar

Joined: Sat Apr 09, 2016 11:09 pm
Posts: 4
Location: Austria
vanatos wrote:
Not that im aware of.


thanks :)


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: No Globals - No Dialogues :(
PostPosted: Wed Jun 22, 2016 4:28 pm 
Newcomer

Joined: Wed Jun 22, 2016 4:21 pm
Posts: 1
Hi, everyone! Perhaps I have the same problem. I installed the mod, started a new game, made a save, but when I viewed this save with "shadowkeeper" I saw no variables regarding Imoen. I have BGT and no other mods installed. What should I do? I want so much to play BG2 with this mod.


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron